Sunday, 27 March 2011

پاسداران ایران توسط تظاهرکنندگان سوریه دستگیر شدند


پاسداران ایران توسط تظاهرکنندگان سوریه دستگیر شدند

منابع خبری عرب زبان فاش ساختند که شماری از اعضای سپاه پاسداران ایران که در کشتار تظاهرکنندگان سوریه در شهر "درعا" دست داشته اند، توسط مردم ناراضی این کشور اسیر شده اند. شاهدان عینی گفته اند که شماری از اعضای واحدهای قدس سپاه پاسداران ایران که در حمله به تظاهرکنندگان مسجد العمری در "درعا" شرکت داشته اند توسط ناراضیان دستگیر شده اند. به گفتۀ شاهدان عینی، دستگیر شدگان همگی فارسی زبان بوده و لباس های سیاه بر تن داشته اند. شماری دیگر از پاسداران که بر روی بام های موضع گرفته و به سوی تظاهرکنندگان "درعا" تیراندازی می کردند توسط مردم ناراضی به اسارت درآمده اند. تنها در تیراندازی های روز چهارشنبه به سوی تظاهرکنندگان "درعا" دستکم صد تن از مخالفان کشته شدند. در روزهای گذشته، سازمان و احزاب مخالف در سوریه خبر داده بودند که صدها نفر از اعضای سپاه پاسداران ایران برای سرکوب تظاهرات اعتراضی مردم سوریه وارد این کشور شده اند و عمدتاً در شهر "درعا" کانون اصلی اعتراض ها مستقر شده اند. همین منابع گفته بودند که رژیم بشار اسد از شبه نظامیان حزب الله لبنان نیز که از سوی حکومت تهران پشتیبانی مالی و نظامی می شوند برای سرکوب مخالفان در سوریه کمک گرفته است. برای رژیم اسلامی ایران، سرنوشت رژیم بشار اسد اهمیتی حیاتی دارد. سوریه تنها متحد جمهوری اسلامی ایران در منطقه است که با برخورداری از نفت و گاز مجانی ایران در سه دهۀ اخیر دست رهبران تهران را در تسلیح حزب الله لبنان و دیگر سازمان های اسلامگرای افراطی در سرزمین های فلسطینی باز گذاشته است. سقوط بشار اسد این اهرم نفوذ را از رژیم اسلامی ایران در منطقه خواهد گرفت و بر تنگناهای سیاسی آن در داخل و در سطح منطقه خواهد افزود. گفتنی است که رسانه های رسمی جمهوری اسلامی کمترین سخنی در مورد تظاهرات سراسری مخالفان در سوریه نمی گویند، در حالی که رهبر جمهوری اسلامی مدعی پشتیبانی از قیام های مردم مصر و تونس و بحرین است و آنها را نشانۀ بیداری اسلامی در منطقه می داند. رهبران آمریکا بارها پشتیبانی آیت الله خامنه ای و دیگر مقامات جمهوری اسلامی را از قیام های خاورمیانه ریاکارانه دانسته و گفته اند : تنها معیار حقیقت در ادعای رهبران تهران این است که اولاً به مردم ایران اجازۀ برگزاری تجمعات آزاد را بدهند و ثانیاً هزاران زندانی سیاسی و عقیدتی این کشور را آزاد کنند

Sunday, 6 March 2011

مدرک جعلی کردان؛ احمدی نژاد در معرض اتهام




آقای کردان گفته است که مدرک خود را 'از طریق یک واسطه' که 'اکنون متواری شده'، دریافت کرده است
علی کردان وزیر کشور جمهوری اسلامی در نامه‌ای به محمود احمدی نژاد رئیس جمهور ایران اذعان کرده است که مدرک دکترای وی از دانشگاه آکسفورد جعلی است.
آقای کردان در نامه خود به آقای احمدی نژاد تاکید کرده است که مدرک دکترای خود را از طریق یک واسطه در تهران دریافت کرده و گفته فرد واسطه که مدعی داشتن حق نمایندگی دانشگاه آکسفورد در ایران بوده، اینک متواری شده است. وزیر کشور ایران از شکایت خود از فرد متواری در نزد دستگاه قضایی خبر داده است.
نامه آقای کردان به رئیس جمهور ایران با قرائت گزارش علی عباسپور رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در باره مدرک مورد ادعای آقای کردان در جلسه غیرعلنی و غیر رسمی مجلس همزمان شده است.
آقای عباسپور از طرف علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی ماموریت داشت تا پس از بررسی‌های لازم، گزارشی درباره صحت و سقم مدرک دکترای آقای کردان به نمایندگان مجلس ارائه کند.
رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس پس از قرائت گزارش خود به خبرنگاران گفته است که مجلس، هیات رئیسه آن و دولت باید در باره آقای کردان تصمیم‌گیری کنند. با این حال، وی تاکید کرده است که فکر نمی‌کند آقای کردان با استیضاح نمایندگان روبرو شود.
در جریان رای اعتماد نمایندگان مجلس به آقای کردان، بحث جعلی بودن مدرک دکترای وی از سوی نمایندگان نزدیک به دولت مطرح و جنجال‌هایی را باعث شد.
احمد توکلی از نمایندگان سرشناس جناح موسوم به اصول‌گرا، از جمله نمایندگانی بود که ضمن جعلی دانستن مدرک آقای کردان، از طریق سایت اینترنتی الف نیز این موضوع را دنبال کرد، اما اقدام او منجر به فیلتر شدن موقت سایت وابسته به وی شد.
لیسانس و فوق لیسانس
اینک با پذیرش جعلی بودن مدرک از سوی آقای کردان، به نظر نمی‌رسد که موضوع از سوی نمایندگان منتقد وی در مجلس خاتمه یافته تلقی شود. در واقع، مدارک لیسانس و فوق لیسانس آقای کردان که گفته است از دانشگاه آزاد اسلامی دریافت کرده، با تردید جدی نمایندگان روبرو شده و حتی عبدالله جاسبی رئیس دانشگاه آزاد اعلام کرده که آقای کردان از این دانشگاه مدرکی دریافت نکرده است.



 مدارک لیسانس و فوق لیسانس آقای کردان که گفته است از دانشگاه آزاد اسلامی دریافت کرده، با تردید جدی نمایندگان روبرو شده و حتی عبدالله جاسبی رئیس دانشگاه آزاد اعلام کرده که آقای کردان از این دانشگاه مدرکی دریافت نکرده است




قاعدتاً اگر نمایندگان مجلس بخواهند بحث مربوط به مدارک دانشگاهی آقای کردان را تا به آخر دنبال کنند، احتمال بروز رسوایی بی سابقه‌ای برای شخص وی و نیز رئیس جمهور و رئیس مجلس که حامیان سرسخت او هستند، دور از انتظار نخواهد بود.
در واقع آقای کردان با پذیرش جعلی بودن مدرک دکترای خود تلاش کرده است تا خود را در این ماجرا بی‌تقصیر و یک واسطه گمنام را مقصر معرفی کند تا بدین وسیله بحران را پشت سر بگذارد.
به نظر می رسد آقای احمدی نژاد و آقای لاریجانی نیز علاقمندند که موضوع در همین‌جا خاتمه یابد و ابعاد تازه‌ای به خود نگیرد.
به گزارش خبرگزاری مهر، آقای احمدی نژاد در حاشیه نامه آقای کردان به وی، از دستگاه قضایی خواسته است که برای جلوگیری از سوء استفاده‌های "اینچنینی" متخلفان را مورد تعقیب قضایی قرار دهد.
واسطه گمنام
درخواست آقای احمدی نژاد از قوه قضاییه اگر تنها واکنش وی به جعلی بودن مدرک دکترای آقای کردان باشد، به معنای آن است که رئیس جمهور نیز همان واسطه گمنام را مقصر اصلی ماجرا می‌داند و بنا دارد که از آقای کردان حمایت کند.
حمایت آقای احمدی نژاد از آقای کردان قطعاً به زیان وی در بین هوادارانش تمام خواهد شد چرا که رئیس جمهور ایران تاکنون خود را مخالف فساد بویژه "فساد دانه درشت‌ها" معرفی کرده و بنابراین چشم بستن او بر روی اتهام وزیرش باعث بی اعتباری ادعاهای او حتی در بین هوادارانش می‌شود.
به جز موضوع بی اعتباری، حمایت آقای احمدی نژاد از آقای کردان که از یاران نزدیک علی لاریجانی به شمار می‌رود، تردید در باره برنامه او برای انتخابات ریاست جمهوری دهم را نیز افزایش می‌دهد.



 مناقشه بر سر مدرک آقای کردان، علامتی از "بحران مدرک" در جمهوری اسلامی است، بحرانی که تاکنون رازی سر به مُهر بوده و با مورد آقای کردان، گوشه‌ای از آن نمایان شده است




جناح اصلاح طلب در ایران آقای احمدی نژاد را متهم می‌کند که با معرفی آقای کردان به عنوان وزیر کشور در صدد "مدیریت" آراء مردم در انتخابات آینده به نفع خود است. منظور از مدیریت آراء نیز چیزی جز تقلب نیست.
با این پیش زمینه، حمایت آقای احمدی نژاد از آقای کردان به رغم مشخص شدن جعلی بودن مدرک دکترای وی، نه فقط برای اصلاح طلبان بلکه برای برخی از شاخه‌های جریان اصول‌گرا نیز بیش از پیش تردید برانگیز خواهد شد.
'بحران مدرک'
با این حال، برخی از نمایندگان مجلس برای حفظ اعتبار خود در بین موکلانشان احتمالاً در صدد پیگیری ماجرای مدارک تحصیلی آقای کردان برخواهند آمد و بار دیگر رودر روی آقای احمدی نژاد و علی لاریجانی قرار خواهند گرفت.
اگر مناقشه اوج گیرد، احتمال اینکه آیت‌الله علی خامنه‌ای رهبر جمهوری اسلامی در قضیه دخالت کند و مانند مورد اسفندیار رحیم مشایی، به مناقشه خاتمه دهد، منتفی نیست.
اما دخالت احتمالی آقای خامنه‌ای، لزوما مانند مورد آقای مشایی به نفع دولت نخواهد بود، چرا که آقای کردان نه به علت اظهار نظر خود بلکه به دلیل متهم بودن به سوء استفاده از عناوین جعلی در بحران قرار گرفته است.
به هر حال، مناقشه بر سر مدرک آقای کردان، علامتی از "بحران مدرک" در جمهوری اسلامی است، بحرانی که تاکنون رازی سر به مُهر بوده و با مورد آقای کردان، گوشه‌ای از آن نمایان شده است.
منظور از "بحران مدرک" اشتیاق مسئولان و مقام‌های مختلف جمهوری اسلامی به دریافت مدارک عالی دانشگاهی بدون پیمودن راههای معمول و رسمی آن در طول سه دهه اخیر است و چنانچه پرونده این بحران گشوده شود، صحت بسیاری از این مدارک، مورد پرسش قرار خواهد گرفت

پشت پرده توقف رسیدگی به پرونده اختلاس رحیمی/پای خیلی ازشخصیتهای اصلی نظام ازجمله شخص احمدی نژاد و انتخابات او در میان است





در حالی که روند رسیدگی به پروندۀ اختلاس و فساد مالی محمدرضا رحیمی، معاون اول و سخنگوی دولت محمود احمدی نژاد، با حکم حکومتی رهبر جمهوری اسلامی متوقف شده، خبرنگار جرس از قول منابع آگاه، به ابعاد دیگری از این فراز و نشیب دست یافت.

ماه گذشته و در اوج بحث و جنجالی که پیرامون اظهارات رئیس قوه قضائیه و نمایندگانِ مجلس شورای اسلامی راجع به فساد مالی گستردۀ معاون اول احمدی نژاد و ضرورت تعقیب او ایجاد شده بود، احمدی نژاد نزد آقای خامنه ای رفته و شرعا شهادت می دهد که "مبالغ یادشده تنها در راه انتخابات هزینه شده و هرگز به هیچ مصرف دیگری (شخصی یا خانوادگی) نرسیده است و باز کردن این پرونده، کل انتخابات را زیر سوال می برد"؛ که آقای خامنه ای نیز با صدور حکمی حکومتی، دستور توقف و عدم پیگیری این پرونده را صادر می کند.


طی یک ماه اخیر که پیگیری و بحث پیرامون این پرونده ملی به محاق رفته، خبرنگار جرس از قول منابع آگاه و موثق، پشت پرده های توقف رسیدگی به پرونده اختلاس معاون اول احمدی نژاد را چنین گزارش می دهد:"...زمانی که صادق لاریجانی رئیس قوه قضائیه، خبر برخورد قضائی با مفاسد اقتصادی دولت محمود احمدی نژاد را صادر کرد و توسط چند تن از نمایندگان مجلس، شاه مهره این پرونده فساد اقتصادی (محمدرضا رحیمی) معرفی شد، احمدی نژاد در جلسه هیأت دولت در پاسخ به صادق لاریجانی با ادبیات خاص خود می گوید: تو می خواهی معاون اول مرا دستگیر کنی!؟ توصیه می کنم اول به پرونده برادرت (محمد جواد) رسیدگی کنی، بعد سراغ دولت بیائی."

این گزارش می افزاید: احمدی نژاد سپس برای وزیران کابینه توضیح داد که محمدجواد لاریجانی (برادر ارشد لاریجانی ها) که در حال حاضر معاون حقوق بشر قوه قضائیه می باشد، در ورامین و گرمسار، هزار هکتار زمین را در تملک گرفته پروژه های گسترده اقتصادی از قبیل پرورش گاو، شترمرغ، گوسفند و مرغ به راه انداخته است."

گزارش خبرنگار جرس سپس به تبعاتِ این تهدید و گروکشیِ احمدی نژاد اشاره کرده و خاطرنشان می کند "بعد از پاتک احمدی نژاد به لاریجانی، دو اتفاق مهم افتاد: اول، جواد لاریجانی برای حفاظت از پروژه های متعدد در دست اجرایش شروع به موضع گیری بسیار تند علیه میرحسین موسوی و مهدی کروبی و نیز حمایت شدید از احمدی نژاد کرد.

نتیجه دوم: رسیدگی به پرونده رحیمی عملا متوقف شد؛ چرا که پس از دیدار صادق لاریجانی با خامنه ای، احمدی نژاد با رهبر ملاقات کرده به وی متذکر می شود: اولا، پرونده رحیمی توسط حفاظت اطلاعات قوه قضائیه تشکیل شده و این نهاد غیرقانونی است! ثانیا اگر پرونده رحیمی به جریان بیفتد، انتخابات زیر سؤال می رود، چون تمام مبالغ مورد بحث در پرونده رحیمی خرج انتخابات شده است. بالاخره احمدی نژاد،آقای خامنه ای را متقاعد می کند که با حکم حکومتی ولو موقتا جلو رسیدگی به پرونده رحیمی را بگیرد."

خبرنگار جرس در تشریح ابعاد گسترده پرونده فساد مالی دولت محمود احمدی نژاد یادآوری می کند: "از نظر قاضی پرونده شصت میلیارد تومان اختلاس محرز است، اما این تنها کمتر از یک سوم حجم ادعاهای مطرح در پرونده است زیرا کل اتهام بالغ بر دویست میلیارد تومان است. برای پاسخگوئی به شصت میلیون تومان اختلاس احراز شده محمدرضا رحیمی تا کنون چند بار به دادگاه احضار شده و به قاضی پاسخ داده است."

گزارش مذکور در ادامه آورده است: "رحیمی حسابی بنام خودش (البته متفاوت با حساب شخصی اش) در یکی از بانکها دارد که برای تک تک ارقامش توجیه مشخصی دارد. او ریز مخارجی را که در انتخابات نهم برای احمدی نژاد و قبل از آن برای علی لاریجانی کرده، در اختیار قاضی قرار داده است. به گفته او اکثر این مبلغ در روستاها و شهرهای کوچک خرج انتخابات شده است. برای قاضی و در نتیجه قوه قضائیه محرز شده اختلاس جنبه سازمانی دارد و پای خیلی از شخصیتهای اصلی نظام ازجمله شخص محمود احمدی نژاد و انتخابات ریاست جمهوری او در میان است. اکنون معنای حکم حکومتی آقای خامنه ای برای توقف موقت رسیدگی به پرونده فساد مالی رحیمی بیشتر مشخص می شود."

طی ده هفته ای که گذشت، ابتدائا رئیس قوه قضائیه و سپس چند تن از نمایندگانِ اصولگرای مجلس همچون احمد توکلی، الیاس نادران و علی مطهری، ضمن مطرح کردنِ "کشف و شناسائی باند بزرگ مفاسد اقتصادی" و "شبکه های فساد مالی و اختلاس و زدوبند"، طبق اسناد و شواهدی شخص معاون اول رئیس دولت را از متهمین رده اول و سردستۀ این شبکه های فساد معرفی نموده و از عدم برخورد قضائی با وی، ابراز ناخرسندی کرده بودند. پیش تر از آن نیز، مدرك تحصیلی جعلی و عملكرد رحیمی در زمان ریاست بر دیوان محاسبات، مورد پرسش و موأخذه قرار گرفته بود که با حملاتِ مقاماتِ دولت به پرسش کنندگان و منتقدین روبرو شده بود

محرز شدن اختلاس افسانه ای 1200 میلیارد تومانی محمدرضا رحیمی






جرس: به گزارش منابع جرس از تهران اختلاس (1200 میلیارد تومانی) یک هزار و دویست میلیارد تومان در پرونده محمدرضا رحیمی معاون اول احمدی نژاد برای قوه قضائیه محرز شده است، در حالی که هنوز ابعاد دیگر این پرونده کلان فساد مالی به اتمام نرسیده است به دنبال مخالفت تمام قد محمود احمدی نژاد با پیگیری پرونده معاون اولش، رهبر جمهوری اسلامی سید علی خامنه ای هیأتی از معتمدان خود را مسئول رسیدگی به این پرونده و شکایات احمدی نژاد و رحیمی کرده است محمدرضا رحیمی مدعی است اولا پذیرفته است این مبلغ به دستور وی به گردش درآمده است، ثانیا او این مبلغ را در امور شخصی هزینه نکرده است، بلکه به دستور مقامات عالی رتبه نظام در راههایی که به وی دستور داده شده هزینه کرده است. به ادعای رحیمی مهمترین مصرف این مبلغ هزینه انتخابات ریاست جمهوری و مجلس هشتم بوده است. به عنوان نمونه وی لیست 190 نماینده های همین مجلس که به دستور مقامات عالیه از این مبلغ بهره مند شده اند در اختیار هیأت رهبری گذاشته است. در صدر هزینه های انتخاباتی مجلس یک قلم پانصد میلیون تومان کمک به علی لاریجانی رئیس فعلی مجلس در زمان انتخابات است. البته اکثر مبلغ یادشده در انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری 1388 هزینه شده است با توجه به اینکه در صورتی که این پرونده منصفانه و عادلانه و بر اساس موازین قانونی بررسی شود مسئله بریز و بپاشهای کلان نظام برای انتخاب محمود احمدی نژاد و تقلب در انتخابات خرداد 88 برای همگان محرز می شود، احمد ی نژاد تمام کوشش خود را برای خارج کردن این پرونده از مسیر خود تدارک دیده است. وی اقدام به گروکشی از اصول گرایان مخالفش کرده است که اگر محاکمه رحیمی را ادامه دهید من هم پرونده تخلفات زمین شهری و منابع طبیعی را به جریان می اندازم. به ادعای احمدی نژاد در این پرونده پای بسیاری از رجال سابق نظام اعم از اصول گرا و اصلاح طلب و کارگزار گیر است. شاه بیت غزل وی قطعه زمینی است در مازندران که به عنوان احداث دانشگاه به برادران لاریجانی اعطا شده است و آنان سالها قبل در اواسط دهه هفتاد آنرا به مبلغ ده میلیارد تومان به جاسبی رئیس دانشگاه آزاد فروخته اند. ناظران آگاه بر این باورند قوه قضائیه نمی تواند روی پرونده رحمیمی مانور دهد، چرا که در این محاکمه اسرار مگوی نظام افشا خواهد شد و مهمتر از همه پای رهبری به میان خواهد آمد. لذا احمدی نژاد با خیال راحت به هر چه بیشتر مطرح کردن رحیمی ادامه می دهد.

ماجرای رحیمی گیت؛ تکمیل قطعات پازلِ تقلب، فساد، جعل و اختلاس


 


درحالیکه قاضی القضات جمهوری اسلامی بلافاصله - باز هم بنا به مصالحی- هشدار داد که "فعلا به لحاظ قانونی نام بردن از شرکت مورد اختلاس و اعلام اسامی افراد درگیر در پرونده ممنوع می باشد"، اما منابع آگاه، افراد مطلع و رسانه های خبری نکاتی را ذکر کرده اند که مشخص می کند این پروندۀ ملیِ اختلاس، همان شرکت بیمه ایران و مدیر ارشد دولتی نیز همان محمدرضا رحیمی، معاون اولِ پرحاشیۀ محمود احمدی نژاد است.

همان زمان خبرنگار جرس اطلاع کسب کرده بود که منظور صادق لاریجانی از مقام عالی رتبۀ دولتی - که مرتکب حداقل شش میلیارد تومان اختلاس شده - محمد رضا رحیمی معاول اول رئیس جمهور است و رئیس دستگاه قضائی نیز، طی پیامی تلفنی، به احمدی نژاد خبر می دهد که جرم معاون اول وی محرز بوده و جهت حفظ آبروی نظام بهتر است قبل از بازداشت و توقیف وی، رئیس دولت او را عزل نماید که البته احمدی نژاد - مانند موارد دیگر- از منتسبین خود دفاع کرده و به صراحت از عزل رحیمی شانه خالی می کند.

گزارش مذکور همچنین خاطرنشان کرده بود که اختلاس مورد بحث در شرکت بیمه ایران اتفاق افتاده است که در این پرونده علاوه بر محمدرضا رحیمی، یک عضو هیأت مدیره بیمه ایران (اسماعیلی) که دادگاه بدوی وی را فقط به یک سال زندان محکوم نموده، یک عضو ارشد هیأت مدیره بانک ملی و چند مقام ارشد دولتی حضور دارند.

حمایت تمام قد رئیس دولتی که خود نیز در مظان اتهام است
همزمان پایگاه اینترنتی جهان نیوز(متعلق به علی زاکانی نمایندۀ حامی دولت) که با برخی نزدیکان احمدی نژاد (مانند مشائی، رحیمی و کردان) اختلاف دارد، ضمن اشاره به خبر فوق و بیان اینکه "اخبار نگران کننده ای از سنگ اندازی برخی ارکان قدرت به گوش می رسد و شنیده ها حاکی از آنست که تمام اعضای این باند به غیر از یک نفر دستگیر شده اما ظاهراً احضار یک مقام دولتی با مشکل مواجه شده"، از حمایت احمدی نژاد از مدیر مذکورانتقاد کرد.

سایت سفیر نیزخاطرنشان کرده بود "... البته رحیمی بسیار شایسته و البته لازم است توضیح دهد که چرا از ایشان در پرونده مربوط به «ج » و آقای «م» از مسئولان استانداری تهران که اکنون در بازداشت به سر می‌برد و پرونده این دو نفر که به اتهام‌هایی همچون سوء استفاده مالی و جعل امضاء در قوه قضائیه مفتوح می‌باشد نام برده شده است؟ ..."

همان چک های چند میلیاردی و چند صد میلیونی
همین روزها، الیاس نادران، نمایندۀ اصولگرای منتقد دولت، طی نامه ای که چند روز پیش منتشر ساخت، مدرک دکترای رحیمی (دوقلوی مدرک کردان) و برخی مسائل مالی جدید و قدیم را مورد اشاره و پرسش قرار داد و درسایت «الـــف»، متعلق به رئیس مرکز پژوهشهای مجلس (احمد توکلی) مانند قضیۀ مدرک جعلی علی کردان، برگ برنده ای رو شد که متذکر گردید "جناب آقای رحیمی ، لابد اطلاع دارید آقایان جابر ابدالی، حمزه نویس و مسعودی در چه شرایطی هستند. از اینكه تا به حال چه گفته‌اند بنده بی اطلاعم، ولی بعنوان نماینده مردم شریف ایران انتظار دارم توضیح بفرمائید كه چكهای چند میلیارد تومانی و چند صد میلیون تومانی كه به حساب شما واریز شده بود، از چه حسابهایی و مربوط به چه افرادی می باشد؟ ...می دانم در جریان انتخابات مجلس هشتم توسط جابرابدالی پولهایی را بین نامزدهای مجلس توزیع كرده‌اید. آیا ممكن است نسبت به منشاء این پولها توضیح بفرمائید تا بعنوان نماینده مردم بتوانم موكلینم را درجریان این امر قرار دهم؟..

و اما رد پای این مسئول در پروندۀ کرج
اما سایت متعلق به علی زاکانی و مراکز امنیتی، پیشتر با بیان این نکته که "رد پای یک مسئول در باند فساد بیمه ای کرج دیده می شود"، خاطرنشان ساخته بود "یک چهره جنجالی و مسوول که دارای اتهامات متعدد فساد مالی و سیاسی بوده و در حال حاضر نیز دارای مسئولیت است، متهم به همکاری و شراکت با یک باند فساد مالی در بیمه ایران در کرج است. در همین راستا نقش و تخلف رئیس این بیمه در شهرستان کرج بررسی و جرم وی محرز و دستگیر شده است. فعالیت این جریان فساد به این نحو بوده است که پرونده های مختومه را یکبار دیگر به جریان می انداختند و دوباره برای آنها حکم صادر کرده و پول آنرا خودشان برداشت می کردند و با همین شگرد میلیاردها تومان اختلاس کردند..."

پیشینه ای کوتاه بر رحیمی
دادستان قروه و سنندج، دادستان در اوائل انقلاب، نمایندۀ دوره‌های دوم، سوم و چهارم و عضو اسبق هیأت‌رئیسه مجلس، استاندار اسبق کردستان، رئیس سابق دیوان محاسبات و معاون پارلمانی سابق رئیس جمهور و معاون اول رئیس دولت دهم، کسی نیست جز محمد رضا رحیمی که سه مقطع زمانی دوم خرداد ۷۶ (بواسطه تقلبی که در انتخابات انجام داد)، پاییز ۸۷ (زمان افشای داشتن مدرک جعلی همانند کردان) و تابستان امسال (معاونت اولی احمدی نژاد)، وی را در افکار عمومی مطرح ساخت.

این مرد عبوس و سالها در مظان اتهامات گوناگون، با وجود اینکه طی چند سال اخیر به "تحصیل مال نامشروع" و "تصرف غیرمجاز در اموال دولت" متهم و در شعبه ۱۰۵۷ دادگاه عمومی کیفری تهران (نزد قاضی مولائی) دارای پرونده بوده، با اینحال تحت حمایت شخص رئیس دولت، محافل قدرت و نهادهای فراقانونی، تا کنون در هیچ دادگاهی حضور نیافته، محاکمه نشده و حتی اتهام وارده به وی در مورد "داشتن قُل دوم مدرک کردان" و "جعل مدرک دکترا" نیز نتوانسته پای وی را به محکمه بکشاند.

البته رسانه ها از اتهامات دیگر رحیمی - هنگام ریاست وی در دیوانِ محاسبات- نوشته و "انجام مذاکرات رحیمی و کردان با شرکت های طرف قرارداد وزارت نفت در وزارت کشور و تاسیس شرکت هایی با پوشش بازرگانی و عمرانی برای استفاده در جهت دلالی و رایزنی با مدیران ارشد اجرایی و شرکت های خارجی" را نیز افشا کرده بودند .

این رسانه ها خاطرنشان ساخته بودند "حجم بالای زد و بند ها و معاملات، اصولگرا و اصلاح طلب را به فغان آورده بود"؛ به گونه ای که رد پایی از این فساد کلان، در انتقادات میرحسین موسوی در مناظرۀ انتخاباتی۱۳ خرداد (با احمدی نژاد) قابل مشاهده بود.

البته جریان پرداخت وجه از سوی رحیمی به تعدادی از نمایندگان مجلس (برای پس گرفتن امضای استیضاح کردان) نیز از نکات قابل تامل و بررسی است.

فرصت طلبی و تملق گوئی
غیر از ویژگی های شخصیتی خاصِ رحیمی، عنصر دیگری که به صعود رحیمی کمک کرد، نوع خاصی از تملق گوئی بود که بعنوان نمونه در زمانی كه در همایش مدیران دیوان محاسبات در حضور رئیس جمهور گزارشی از یكی از سفرهایش می داد، گفت: "در سوریه در شهر تاریخی بصرا که اسم آن را بعضا ممکن است نشنیده باشید، یکی از مسلمانان به من گفت که من معتقدم اگر بنا بود بعد از پیامبر، پیامبری بیاید، آن احمدی‌نژاد بود و این ابراز احساسات برای ما افتخار بزرگی است. در حلب ما افتخار می‌کردیم؛ چرا که در این شهر وقتی راه می‌رفتیم همه به ما احترام می‌گذاشتند و به برکت وجود شما (احمدی نژاد)، ما را مورد نوازش و احترام قرار می‌دادند و حتی در جاهایی ما را به چای و بستنی دعوت می‌کردند و می‌گفتند دکتر احمدی‌نژاد رییس‌جمهور ماست. در این کشورها حال و هوای دیگری حاکم بود."

حلقۀ کرج (کردان- رحیمی- جهرمی)
کرج که از سه نام کُردان، رحيمی و جهرمی گرفته شده، در محافل سياسی به ارتباط عوضعلی کُردان ‏وزير سابق کشور، محمدرضا رحيمی معاونت رئيس دولت نهم و معاون اول فعلی وی و محمد جهرمی وزير کاردولت قبل باز می گردد.

گفته اند اين سه تن از زمان دولت هاشمی رفسنجانی با يکديگر پیوندی عمیق داشتند...آن موقع که جهرمی استاندار فارس بود، رحيمی استاندار کردستان و کردان فرماندار گنبد کاووس بود و ‏هرگاه يکی از ايشان به منصبی می رسيد، دو نفر ديگر نيز بی نصیب نمی ماندند؛ چنانکه در ‏دولت نهم جهرمی وزير کار شد، رحیمی رياست ديوان محاسبات را برعهده گرفت (سپس معاونت ‏رئيس دولت) و علی کردان ابتدا معاون جهرمی در سازمان فنی و حرفه ای، سپس قائم مقام وزارت نفت و نهایتا با حمايت جهرمی و رحيمی، وزير کشور شد.

همان زمان که مدارک تحصيلی جعلی کردان کار دست وی داد و از بدنه دولت خارج شد، گروهی از نمایندگان مجلس نیز از موضوع جعلی بودن مدرک دکترای رحيمی و "قُل ديگر مدرک کردان" خبردادند که رحيمی ادامه ماجرا را ‏در سکوت دنبال کرد، تا به قولی "ترکش های جريان کردان او را به طور ناگهانی هدف قرار ندهد."

همان زمان یکی از ‏چهره های شاخص اصلاح طلب از جعلی بودن مدارک تحصيلی و "سید بودن" جهرمی خبر داد که آن نیز کم کم در مُحاق رفت.

اما رئیس دولت؛ از بهشت تا پاستور با ...
اما در باب فساد باند رئیس دولت مدعی "عدالت"، همین بس که رئیس كمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران همان زمان خبر از ۳۵۰ میلیارد تومان هزینه بدون سند در سالهای ۱۳۸۲ تا ۱۳۸۴ (زمان شهرداری احمدی نژاد) داده بود و این موضوع مانند خیلی موارد دیگر به محاق رفت .

همزمان رسانه ها از «موسسۀ بهزیست بنیاد» و «بهزیست پترولیوم» که در «قاچاق محصولات پتروشیمی» دست داشته اند، خبر داده بودند که البته هر دو نیز از حامیان مالی احمدی نژاد برای صعود وی از خیابان بهشت (شهرداری تهران) تا پاستور (دفتر ریاست جمهوری) بوده اند.

پول نفت چی شده...
البته موارد فوق در برابر رخدادهای سال گذشته همانند یک حاشیه محسوب می شود؛ چرا که رحمان فضلی (رئیس دیوان محاسبات) هنگام ارائۀ "عملکرد مالی شرکت نفت ایران" و "اعتبارات تبصره ۱۳ قانون بودجه"، از تخلفات گسترده مالی دولت احمدی نژاد خبر داد و در گزارش هایی که بعضا «خیلی محرمانه» بوده و به مرور افشا گردید، از ۴۵۰۰ تخلف مالی مقامات دولتی خبر داده بود. بخشی از گزارشها، دال بر واریز نشدن هزار میلیارد تومان (یک بیلیون دلار) از مازاد درآمدهای نفتی کشور به خزانه عمومی توسط دولت احمدی نژاد منتشر شده بود.

همان زمان الیاس نادران خاطرنشان کرده بود "فقط یک مورد از تخلفات دولت، برداشت ۸۵۰ میلیون دلار از حساب ذخیره ارزی بدون مجوز مجلس بوده است."

از کاری های دیگر دولتِ اینکه: سال گذشته موسی الرضا ثروتی، نماینده اصولگرای مجلس هشتم و عضو کمیسیون برنامه و بودجه، در گفتگو با ایلنا از "سرنوشت نامشخص ۵۲ میلیارد تومان" در جریان برداشت دولت محمود احمدی نژاد از حساب ذخیره ارزی کشور خبر داده بود. وی ماجرای "گم شدن ۵۲ میلیارد تومان" را زمانی اعلام کرد که قصد داشت به مجوز مجلس شورای اسلامی به دولت نهم جهت استفاده از مبلغ یک میلیارد و ۱۳ میلیون دلار از حساب ذخیره ارزی اشاره نماید.

دولتِ عدالتخواهِ پاکدستِ خدمتگزار
البته رئیس دولت و مردان وی در فراری رو به جلو اخبار منتشره توسط رسانه‌ها درباره عدم واریز درآمدهای نفتی به خزانه کشور را، "جنگ روانی مخالفان"، "سیاه نمائی"، "تخریب دولت عدالتخواه و پاکدست و خدمتگزار" اعلام کرده بودند تا احمدی نژاد که در تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری دو دورۀ خود، دیگران را به فساد مالی متهم می کرد، اکنون در مقام متهم قرار گیرد.

ناگفته نماند سال گذشته سازمان شفافیت بین‌المللی، ایران را از لحاظ "پاکدامنی اقتصادی"، در رتبه ۸۷ جهان قرار داد؛ تا نسبت به قبل ۵۴ رتبه پس‌رفت در زمینه شفافیت اقتصادی کسب شود.

اوایل امسال احمدی قاسمی سرپرست دادسرای امور اقتصادی ضمن اعلام "صدور کیفرخواست برای ۲۵۷ نفر"، خاطرنشان کرده بود که "بیشترین پرونده های مفاسد اقتصادی، به دستگاه ها و مدیران ‏دولتی مربوط می شود که جمع كل اموال این افراد بالغ ‏بر ۱۲۶۵ میلیارد تومان بوده است.

اما آنچه مشخص است کمرنگی دستگاه عدلیه در مقابل محافل قدرت و باندهای نشسته در حاشیۀ امنیت و حمایت نهادهای فراقانونی است...

لاپوشاني پروندۀ اختلاس رحيمي با حكم حكومتي رهبر


  1. در
     حاليكه بحث پيرامون ابعادِ پروندۀ فساد مالي، اختلاس و تخلفاتِ گستردۀ محمدرضا رحيمي، معاون اول و سخنگوي دولت كودتاي محمود احمدي نژاد، طي روزهاي اخير وارد مراحلي جدي شده بود، پيگيري اين پرونده با دستور علي خامنه اي متوقف شد.حمايت هاي علني و تمام عيار رهبر جمهوري اسلامي از كودتاگران پيش از اين نيز منجر به پنهان كاري تخلفات گسترده احمدي نژاد شده بود. اين در حالي است كه رهبر همواره مدعي مخالفت با فساد بوده است.به گزارش جرس، طي شش هفته اي كه گذشت، ابتدائا رئيس قوه قضائيه و سپس چند تن از نمايندگانِ اصولگراي مجلس همچون احمد توكلي، الياس نادران و علي مطهري، ضمن مطرح كردنِ "كشف و شناسائي باند بزرگ مفاسد اقتصادي" و "شبكه هاي فساد مالي و اختلاس و زدوبند"، طبق اسناد و شواهدي معاون اول دولت كودتا را از متهمين رده اول و سردستۀ اين شبكه هاي فساد معرفي نموده و از عدم برخورد قضائي با وي، ابراز ناخرسندي كرده بودند. پيش تر از آن نيز، مدارك تحصيلي جعلي و عملكرد رحيمي در زمان رياست بر ديوان محاسبات، مورد پرسش و موأخذه قرار گرفته بود كه با حملاتِ مقاماتِ دولت به پرسش كنندگان و منتقدين روبرو شده بود.
شهادت مي دهم فقط در انتخابات صرف شده است
به دنبال رسيدگي قوه قضائيه به مفاسد مالي برخي مسئولان بلندپايه دولتي و همزمان با اظهاراتِ الياس نادران در صحن علني مجلس، قوه قضائيه خطاب به دولت، از گردش مشكوك ۳۵ ميليارد تومان در نزد برخي از منصوبين و منسوبين احمدي نژاد جويا مي شود كه احمدي نژاد به وي پاسخ مي دهد "من متوجه شده ام كه مبالغي پول توسط دوستان مصرف مي شود؛ اما حاضرم شهادت بدهم كه منسوبين من كليه اين مبالغ را در انتخابات مصرف كردند و به هيچ عنوان در امور شخصي و خانوادگي هزينه نكرده اند."
مشايي، داماد مشايي، رحيمي
پيگيري هاي قوه قضائيه مشخص كرد كه از مبلغ يادشده، هجده ميليارد تومان در اختيار اسفنديار رحيم مشايي، رئيس دفتر محمود احمدي نژاد، ده ميليارد تومان در اختيار پسر احمدي نژاد و هفت ميليارد تومان در اختيار محمدرضا رحيمي معاون اول رئيس دولت قرار گرفته بود.از نكات مهم و قابل ذكر اينكه "مبالغ فوق، پورسانت پنج درصديِ يك وامِ هفتصد ميليارد توماني بوده است كه توسط اين افراد و از طريقِ سيستم بانكي كشور، در اختيار يكي از دوستانشان قرار گرفته بود."ديدار با خامنه اي و توافق بر سر صدور حكم حكومتي
خبرنگار جرس در اين زمينه گزارش داد "زماني كه مشخص شد بريز و بپاشهاي انتخاباتي احمدي نژاد در روستاها و شهرهاي كوچك و بزرگ چگونه فراهم شده و اعتراض موسوي و كروبي به زمينه سازي دولت براي خريدن آراء مردم، توسط قوه قضائيه اثبات شد، احمدي نژاد نزد حامي اصلي خود يعني خامنه اي رفته و تاييد مي كند كه "مبالغ يادشده تنها در راه انتخابات هزينه شده و هرگز به هيچ مصرف ديگري (شخصي يا خانوادگي) نرسيده است."احمدي نژاد در همين جلسه مشخصا از خامنه اي "خواستار توقف رسيدگي به جرائم مالي و اتهاماتي مبني بر فسادِ اقتصاديِ رحيمي (معاون اول و سخنگوي خود) مي شود و با اين استدلال كه باز كردن اين پرونده، كل انتخابات را زير سوال مي برد و با زير سوال رفتن انتخابات نيز، نظام زير سوال خواهد رفت، و ظاهرا رهبر نيز با اين جريان همراه مي شود و دستور مسكوت ماندن موضوع را مي دهد و از سوي دفتر رهبري به قواي قضائيه و مقننه تفهيم مي شود كه "رسيدگي پرونده رحيمي متوقف شود" و الياس نادران نيز كه طي هفته هاي اخير، به اسناد و مدارك و شواهدِ خاصي اشاره مي كرد، بعد از صدور حكم ولائي، بطور تلويحي كوتاه آمد و گفت "البته ما دنبال شكايت خود هستيم ولي مصلحت نظام از هر چيزي بالاتر است."لازم به ذكر است در صورت پافشاري در تعقيبِ پروندۀ فسادِ رحيمي، تمام انتخابات رياست جمهوري خرداد ۸۸ زير سوال مي رفت و اين بر خلافِ خواستۀ اصولگراياني چون نادران، مطهري و توكلي است كه با وجود مخالفت هاي مكرر با سياست هاي احمدي نژاد در كل شريك جرم نظام كودتا محسوب مي شوند.
كهريزك اقتصادي
آنچه در گزارش خبرنگارِ جرس آمده تنها يكي از اتهامات محمدرضا رحيمي، معاون اول رياست دولت و رئيس ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادي مي باشد، چرا كه پرونده او در بيمه ايران و معاملات ميليارديِ صوري، حلقه فساد خيابان فاطمي، تخلفات گستردۀ وي در زمان حضور در ديوان محاسبات و قوه قضائيه و همچنين مدرك دكتراي جعلي و سوء استفاده از آن، بخشهاي ديگري از پرونده اي است كه "كهريزك اقتصادي جمهوري اسلامي" نام مي گيرد

اختلاس میلیاردی رحیمی معاون اول رئیس حمهو ر


اختلاس میلیاردی رحیمی معاون اول رئیس حمهو ر


1.پارلمان‌نیوز: رئیس قوه قضاییه با اشاره به شناسایی و دستگیری اعضای یک باند بزرگ مفاسد اقتصادی در یکی از شرکت‌های دولتی گفت در چند ماه اخیر یک باند بزرگ مفاسد اقتصادی در یکی ازشرکت‌های دولتی شناسایی شده که افراد این باند توانسته‌اند با جعل اسناد دولتی و قضایی، میلیاردها تومان به حقوق مردم و بیت‌المال خسارت وارد کنند.لاریجانی با قدردانی از سازمان بازرسی کل کشور و مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه برای شناسایی این باند مفسد اقتصادی افزود: این پرونده در مراحل اولیه دادرسی قرار دارد و به علت اینکه پرونده در مرحله رسیدگی مقدماتی است و مراحل نهایی طی‌ نشده است، به لحاظ قانونی نام بردن از شرکت مورد اختلاس و اعلام اسامی افراد ممنوع است.
2. پارلمان نیوز :با روی کار آمدن دولت دکتر احمدی‌نژاد که با شعار عدالت محوری و مبارزه با فساد بود امیدها در مقابله با مفاسد اقتصادی بیشتر شد، اما اخیرا اخباری مبنی بر فساد مالی و اختلاس به گوش می‌رسد که گویا یکی از نزدیکان جناب آقای رئیس‌جمهور نیز در این قضیه دست داشته است.بدون آنکه خدایی ناکرده قصد متهم کردن فردی را داشته باشیم، اما از جناب آقای محمدرضا رحیمی، معاون اول رئیس‌جمهور و سخنگوی محترم دولت می‌خواهیم که به این سئوالات صریح و شفاف پاسخ دهد تا اگر شائبه‌ها و حرف و حدیت‌ها غلط است سریع‌تر برطرف و اصلاح شود.جناب آقای رحیمی بسیار شایسته و البته لازم است طبق فرمایشات موکد رهبر معظم انقلاب در مورد مبارزه با مفاسد اقتصادی توضیح دهند که چرا از ایشان در پرونده مربوط به «ج. ع» و آقای «م» از مسئولان استانداری تهران که اکنون در بازداشت به سر می‌برد و پرونده این دو نفر که به اتهام‌هایی همچون سوء استفاده مالی وجعل امضاء در قوه قضائیه مفتوح می‌باشد نام برده شده است؟ آیا آقای معاون اول اساسا ارتباطی با این دو نفر داشته است یا خیر؟ و آیا با این افراد در موارد اتهامی همکاری داشته است یا خیر؟
3.سایت الف : جناب محمد رضا رحیمی ، لابد اطلاع داريد آقايان جابر عبدالي، حمزه نويس و مسعودي در چه شرايطي هستند. از اينكه تا به حال چه گفته‌اند بنده بي اطلاعم، لكن بعنوان نماينده مردم شريف ايران انتظار دارم توضيح بفرمائيد كه چكهاي چند ميليارد توماني و چند صد ميليون توماني كه به حساب شما واريز شده است از چه حسابهايي و مربوط به چه افرادي است؟ لازم به توضيح است كه در مذاكره‌اي كه با آقاي آقا محمدي داشتم. در جريان انتخابات مجلس هشتم توسط آقاي «جابرعبدالي» پولهايي را بين نامزدهاي مجلس توزيع كرده‌ايد. آيا ممكن است نسبت به منشاء اين پولها توضيح بفرمائيد تا بعنوان نماينده مردم شريف ايران بتوانم موكلينم را درجريان اين امر قرار دهم؟..
4 جهان نیوز :رد پای یک مسوول در باند فسادبیمه ای کرج دیده می شود که البته این تخلف و سوء استفاده، از چشم تیزیبن نهادهای نظارتی در امان نبوده است. به گزارش جهان یک چهره جنجالی و مسوول که دارای اتهامات متعددفساد مالی و سیاسی است و در حال حاضر دارای مسئولیت است، متهم به همکارای و شراکت با یک باند فساد مالی در بیمه شهرستان کرج است. در همین راستا نقش و تخلف رئیس این بیمه در شهرستان کرج بررسی و جرم وی محرز و دستگیر شده است.فعالیت این جریان فساد به این نحو بوده است که پرونده های مختومه را یکبار دیگر به جریان می انداختند و دوباره برای آنها حکم صادر کرده و پول آنرا خودشان برداشت می کردند و با همین شگرد بیش از7 میلیاردتومان اختلاس کردند. گفته می شود پرونده این فرد مسوول نیز در همین جریان در نهادهای نظارتی در حال رسیدگی است.این مقام مسوول دارای تخلفات سیاسی و مالی دیگری نیز می باشد که پس از رسیدگی دادگاه و صدرو حکم ،نام وی افشا می شود.پیش از این برخی رسانه ها و تعدادی از نمایندگان مجلس نسبت به تخلفات این مقام مسوول به افشاگری پرداخته بودند.
5 مردمسالاری : محمد رضا رحيمي در ديوان محاسبات کشور ، يکي از مسوولان اخراج شده شرکت بيمه ايران را که با توصيه يک نهاد امنيتي اخراج شده بود، به عنوان بازرس همان شرکت بيمه تعيين کرد. در نتيجه گزارشي که به دست احمدي نژاد رسيد، حاوي اطلاعات غلطي درباره اين شرکت بود که باعث شد تا وي دستور برکناري مديرعامل و تماماعضاي شرکت بيمه ايران را بدهد. در حالي که بسياري از اتهاماتي که از سوي اين بازرس وارد شده بود، مربوط بهمديرعامل سابق يا اسبق اين موسسه بود. اين موضوع سبب ناراحتي شديد داود دانش جعفري وزير معزول اقتصاد و دارايي دولت نهم شد و گفته مي شد که همان زمان دانش جعفري خواستار کناره گيري از اين سمت شده است . اما رئيس جمهور نيز بعدا درصدد جبران اشتباه خود برآمد و برخي اعضاي برکنار شده را به کار بازگرداند …
6.روزنامه سرمايه:محمدرضا رحيمي در حالي اين روزها به عنوان معاون اول احمدي نژاد از سوي رئيس دولت انتخاب شده كه هنوز برخي از نمايندگان مجلس با پيگيري شكايت خود از اين معاون دولت بر اين اعتقاد هستند كه تخلفات وي درفساد مالي سر به فلك كشيده و تمامي اسناد آن هم موجود است.شكايت احمد توكلي، الياس نادران و عليرضا زاكاني سه نماينده اصولگراي مجلس از معاون اول احمدي نژاد در شرايطي تقديم كميسيون اصل نود شده كه نادران درباره شكايتش از رحيمي و ارائه مداركي عليه او به مراجع قانوني سخن مي گفت و در واكنش به اين جمله كه «دولت را تضعيف نكنيد»، گفت: «كسي كه فساد مالي در حد شهرام جزايري دارد، نمي تواند پرچمدار مبارزه با فساد مالي باشد
7.شهروند امروز :علی كردان، البته به غیر از محمود احمدی‌نژاد، دو حامی مهم دیگر نیز دارد كه در برخی از محافلسیاسی – اقتصادی از آن سه نفر به «حلقه كرج» یاد می‌كنند. كردان، رحیمی و جهرمی سه عضو بلندپایه كابینه محمود احمدی‌نژاد هستند كه مدت آشنایی آنها، به سال‌ها قبل از دولت نهم باز می‌گردد، زمانی كه هر سه در كنار محمود احمدی‌نژاد از جمله كارگزاران دولت دوم هاشمی رفسنجانی بودند. محمود احمدی‌نژاد استاندار اردبیل، محمد (علینقی) جهرمی استاندار فارس، محمدرضا رحیمی استاندار كردستان و علی كردان فرماندار گنبدكاووس بود.
8 جرس :رحیمی مشاور محمد یزدی رئیس قوه قضائیه و عضو شورای نگهبان شد تا به تهران باز گردد .اتهامات رحیمی در مرکز از قوه قضائیه آغاز می شود .رفت و آمد های محمد رضا رحیمی به یکی از مراکز تحت ِ نظارت محمد یزدی و فرزندش و وساطت های اوبرای محکومین و متهمین ِ و هم چنین کاندیداهای رد صلاحیت شده در شورای نگهبان، از حجم اتهام های فراوان و سنگینی حکایت می کند که روزگاری محمد رضا رحیمی باید پاسخگوی آن باشد .
  1. فرارو- منابع مطلع روز یکشنبه به خبرنگار فرارو گفتند که محمد رضا رحیمی به دو اتهام “تحصیل مال نامشروع” و ”تصرف غیرمجاز در اموال دولتی” از سوی شعبه 1057 دادگاه عمومی جزایی تهران تحت تعقیب قرار گرفته است.در پی گشوده شدن این پرونده اتهامی علیه معاون حقوقی و پارلمانی در شعبه 1057، چندی پیش قاضی “مولایی” ، محمد رضا رحیمی را جهت حضور در دادگاه کتبا احضار کرده اما وی وقعی بدان ننهاده است. به گزارش منابع فرارو، در صورتی که رحیمی مجددا در مهلت مقرر از حضور در دادگاه خودداری نماید، دستور جلب وی صادر خواهد شد